Keurslager en Hofleverancier

Slagerij Gillissen werd in 1845 opgericht en staat nu al jaren bekend als Keurslager en Hofleverancier. Dennis Gillissen, zijn moeder en een team van tien mensen runnen de Vlissingse zaak.

"Wij zijn altijd al modern geweest", vertelt Dennis. "In ons bedrijf zijn heel veel technieken verwerkt''. In de loop van de jaren zijn we ons steeds breder gaan oriënteren. Het assortiment breidt zich nog steeds uit! In 2000 zijn we met stap één van de verbouwing begonnen en dat was toen heel gewaagd.

Keurslager en Hofleverancier

Versheid, kwaliteit, opleiding en ervaring

Onze producten zijn vers en ambachtelijk. Wij verkopen ondermeer verse kant-en-klaar maaltijden, een trend wat vooral de laatste twee jaar explosief is gegroeid. Wie bij ons soep wil kopen, kan kiezen uit tenminste 22 soorten. Naast onze klanten in de winkel leveren we aan de betere horecazaken, verschillende instellingen en ook aan de visserij. Klanten kunnen bij ons ook een bestelling doen die aan huis geleverd moet worden, zoals een compleet verzorgde barbecue. Na afloop halen we de borden en het bestek weer netjes op.

U bent elke dag van harte welkom!

Versheid, kwaliteit, opleiding en ervaring

Neem hier een kijkje in onze winkel!

Leerbedrijf

Keurslagerij Gillissen is tevens een erkend leerbedrijf voor het slagersvak.

Tientallen zijn de laatste jaren volledig afgestudeerd aan de slagersvakschool en werken nu elders succesvol als chef slager en sommige als zelfstandig ondernemer.

Ook interesse om het slagersvak in te gaan? Dat kan via ons!
Bel ons gerust: 0118-412141
Of stuur een e-mail

Kijk voor meer informatie op

Leerbedrijf

Historie

“Ik ben de achtste generatie”, vertelt Dennis. “In 1845 begon mijn verre overgrootvader een slagerij in Vlissingen, in de Nieuwstraat.”  ....

Lees meer over de historie van onze Keurslagerij!

Historie

Keurslagerij Gillissen CV, keurslager

Walstraat 100
4381GE Vlissingen
0118 412 141

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:30 - 17:30
woensdag 08:30 - 17:30
donderdag 08:30 - 17:30
vrijdag 08:30 - 17:30
zaterdag 08:30 - 17:00
zondag Gesloten