BBQ-worst met goud bekroond

GOUD voor onze BBQ-worst

Geen enkele barbecueworst is hetzelfde, maar als deze met liefde en vakmanschap is gemaakt, dan proeft u dat. Tijdens de jaarlijkse barbecueworst keuring 2024 werd er door een vakbekwame jury een graadmeter gegeven aan de barbecueworst. Vol trots kunnen wij zeggen dat ze het predicaat GOUD heeft gekregen!

Jaarlijkse rookworstkeuring en barbecueworstkeuring
Elk jaar weer steken we veel tijd in het perfectioneren van de worst. De Vereniging van Keurslagers organiseert elk jaar de keuring, waarbij een onafhankelijke vakjury de rookworsten en barbecueworsten blind beoordeelt op samenstelling, bite, smaak, kleur en geur.

Oorkondes 2018 - 2019

Certificaten 2016

Slavakto 2015

Tijdens de Slavakto 2015 zijn wij met diverse producten weer in de prijzen gevallen. Hieronder ziet u welke producten dit zijn met de desbetreffende certificaten. Een resultaat waar we erg trots op zijn!

Slavakto 2012

Keurslager Gillissen uit Vlissingen valt flink in de prijzen!

Vlissingen, september 2013

Op 19 september vonden de internationale ambachtelijke vakwedstrijden (Slavakto) plaats, waar verschillende producten van de slager bekroond werden. Keurslager Gillissen heeft in deze wedstrijd een bijzondere prestatie neergezet door met maar liefst vijf ambachtelijke producten de waardering 'Goud met Ster' te veroveren. Hiermee is aangetoond dat deze producten tot de beste van Nederland behoren. De slager is in de prijzen gevallen met de volgende producten:

  • Zeeuws gegrild Kloosterspek
  • Ambachtelijke rookworst
  • Runderrookvlees
  • Bacon
  • In de categorie maaltijden de Catalaanse stamppot

Vakwedstrijd

De internationale Slavakto vakwedstrijden staan bekend als de meest prestigieuze in slagersland. De ambachtelijke producten zijn gekeurd door speciaal geselecteerde keurmeesters. Bij deze keuring heeft de jury de producten zeer kritisch beoordeeld op onder andere smaak, kleur, uiterlijk en mondgevoel. Deze criteria hebben alles te maken met hoe u als consument de producten waardeert.

Ambacht

De ambachtelijke slager onderscheidt zich door de productie van vleesspecialiteiten, vleeswaren, worstsoorten en maaltijden. Keurslager Gillissen benadrukt dat hij in de worstmakerij uiterst zorgvuldig te werk gaat. Er wordt gebruik gemaakt van traditionele familie recepten en kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, kruiden en specerijen. Dat deze producten niet alleen heel lekker zijn, maar ook uitzonderlijk van kwaliteit heeft de slager met deze internationale Slavakto vakwedstrijden daadwerkelijk bewezen. De eerste slavakto werd gehouden in 1963, in totaal werden er voor deze editie maar liefst 2413 producten ter beoordeling aangeleverd.

Nieuwsgierig naar deze producten van keurslager Gillissen? Kom naar de winkel om te proeven!

Oorkondes 2012

Met goud bekroond!

Oorkondes 2012

Wij zijn trots op onze producten en om de kwaliteit te waarborgen doen wij regelmatig mee met vakwedstrijden om deze te toetsen. Hieronder vindt u een overzicht van de certificaten die een aantal van onze producten op de vakwedstrijd Slavakto en van de Keurslager heeft mogen ontvangen.

Keurslagerij Gillissen CV, keurslager

Walstraat 100
4381GE Vlissingen
0118 412 141

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:30 - 17:30
woensdag 08:30 - 17:30
donderdag 08:30 - 17:30
vrijdag 08:30 - 17:30
zaterdag 08:30 - 17:00
zondag Gesloten