Voor elke gelegenheid

Receptie? Bruiloft? Een uitgebreide lunch of feestelijke brunche? Jubileum of verjaardag? Wij helpen u graag bij de culinaire invulling. Denk bijvoorbeeld aan feestelijke borrelhapjes - warm of koud -, diverse soepjes, warme gerechten, saladeschotels?  U vindt alle informatie op onze website. Prikt u vast een datum, dan regelen wij de rest!

Broodjes

Dagelijks bereiden onze medewerkers vers belegde broodjes. De broodjes bakken we zelf  vers af en we beleggen ze uiteraard met de lekkerste vleeswaren en salades.

Broodjes

Warme buffetten

U kunt bij ons een buffet naar wens samenstellen. Inspiratie nodig? Kijk dan bij de buffetten die wij al hebben ingevuld. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.


 

Warme buffetten

Koude schotels

Voor partijen vanaf 10 personen leveren wij diverse rijkelijk opgemaakte saladeschotels. U kunt kiezen uit schalen met ambachtelijke koude vleeswaren, koude vis of een Hors-d'oeuvre.

Koude schotels
Even in de oven en genieten maar!

Even in de oven en genieten maar!

De bourgondische smulsteen is een authentieke ovensteen die gevuld wordt met vlees, groenten en aardappeltjes en die in een keer in de oven wordt geplaatst op 180 graden. De Smulsteen kan in de bijgeleverde houder zo op tafel worden gepresenteerd. Zo kunt u gezamenlijk direkt aan tafel genieten van een complete sfeervolle maaltijd. Het is een ideaal alternatief voor gourmet of fondue en is in diverse varianten verkrijgbaar.

We maken het makkelijk voor u

Met onze partyschotel kun je snel en eenvoudig warme hapjes of broodjes bereiden, bijvoorbeeld broodjes beenham of warmvlees. Ideaal voor een feestje en wij kunnen het weten... De schotel wordt compleet geleverd. Het enige dat nog moet gebeuren: de stekker in het stopcontact steken. De rest gaat vanzelf dus het feest kan beginnen.

We maken het makkelijk voor u
Feestelijk luxe hapjes

Feestelijk luxe hapjes

Iets te vieren of een receptie?
Maak het compleet met de luxe borrelhapjes van uw eigen Keurslager!
Klik hieronder voor ons assortiment luxe hapjes

Zelfgemaakte maaltijden

Profiteer nu van ons ruime assortiment zelfgemaakte maaltijden! Naast goed gevulde maaltijdsalades hebben we ook complete warme maaltijden, zoals heerlijke stamppotten en pasta’s. 

Zelfgemaakte maaltijden

Keurslagerij Gillissen CV, keurslager

Walstraat 100
4381GE Vlissingen
0118412141
0118410025

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 17:00
zondag Gesloten