Voor elke gelegenheid

Receptie? Bruiloft? Een uitgebreide lunch of feestelijke brunche? Jubileum of verjaardag? Wij helpen u graag bij de culinaire invulling. Denk bijvoorbeeld aan feestelijke borrelhapjes - warm of koud -, diverse soepjes, warme gerechten, saladeschotels?  U vindt alle informatie op onze website. Prikt u vast een datum, dan regelen wij de rest!

Partyschotel

Geeft u binnenkort een feestje of een ander soort gelegenheid? Verwen uw gasten en maak het u zelf makkelijk met onze heerlijke Oer-Hollandse Partyschotel! 

Partyschotel

Borrelplanken

Een heerlijke borrelplank met verschillende lekkernijen. Leuk als u visitie hebt! Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.
 

Borrelplanken

Koude schotels

Voor partijen vanaf 10 personen leveren wij diverse rijkelijk opgemaakte saladeschotels. U kunt kiezen uit schalen met ambachtelijke koude vleeswaren, koude vis of een Hors-d'oeuvre.

Koude schotels
Smulstenen

Even in de oven en genieten maar!

De bourgondische smulsteen is een authentieke ovensteen die gevuld wordt met vlees, groenten en aardappeltjes en die in een keer in de oven wordt geplaatst op 180 graden. De Smulsteen kan in de bijgeleverde houder zo op tafel worden gepresenteerd. Zo kunt u gezamenlijk direkt aan tafel genieten van een complete sfeervolle maaltijd. Het is een ideaal alternatief voor gourmet of fondue en is in diverse varianten verkrijgbaar.

Zelfgemaakte maaltijden

Profiteer nu van ons ruime assortiment zelfgemaakte maaltijden! Naast goed gevulde maaltijdsalades hebben we ook complete warme maaltijden, zoals heerlijke stamppotten en pasta’s. 

Maaltijden

Keurslagerij Gillissen CV, keurslager

Walstraat 100
4381GE Vlissingen
0118 412 141

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:30 - 17:30
woensdag 08:30 - 17:30
donderdag 08:30 - 17:30
vrijdag 08:30 - 17:30
zaterdag 08:30 - 17:00
zondag Gesloten