Bij ons vindt u het hele jaar door heerlijke verse rollades. Van een lekkere varkensrollade tot een half-om-half rollade. Ons rollade aanbod vindt u op de achterzijde van deze flyer. Onze rollades worden heerlijk gekruid en vervolgens ambachtelijk met de hand geknoopt. We bereiden uw rollade op ieder gewenst gewicht. Vragen? Kom gerust eens langs bij ons in de winkel!
De kerntemperatuur is van groot belang. Deze meet je met een kernthermometer. De belangrijkste temperaturen op een rijtje:
Rundvlees
rood: 48 graden
rosé: 55 graden
gaar: 70 graden
Kalfsvlees
rosé: 55 graden
gaar: 70 graden
Varkensvlees
rosé: 60 graden
gaar: 70 graden
Lamsvlees
rosé: 55 graden
gaar: 70 graden
Kip
gaar: 75 graden
Leg de rollade altijd tenminste 1 uur voor bereiding buiten de koelkast zodat het stuk vlees goed op kamertemperatuur kan komen. Haal de rollade vervolgens uit de verpakking en dep het droog met keukenpapier.
De rollade eerst aanbraden in de pan met een ruime
hoeveelheid bakboter of margarine totdat hij rondom bruin is. De rollade vervolgens in de pan of in een ovenschaal met het braadvocht in de voorverwarmde oven zetten ± 130 graden). De rollade regelmatig draaien en bedruipen met het braadbocht tot de gewenste kerntemperatuur. Tot slot uit de oven halen en onder aluminiumfolie 10 minuten laten rusten voor het snijden.
Bij ons vindt u het hele jaar door een ruim assortiment rollades, van feestelijke rollades tot rollades voor een warme zomeravond. We bereiden uw rollade op ieder gewenst gewicht. Meer informatie kunt u vragen bij ons in de winkel.
Walstraat 100 |
4381GE Vlissingen |
0118 412 141 |
info@gillissen.keurslager.nl |
maandag | Gesloten | ||
dinsdag | 08:30 | - | 17:30 |
woensdag | 08:30 | - | 17:30 |
donderdag | 08:30 | - | 17:30 |
vrijdag | 08:30 | - | 17:30 |
zaterdag | 08:30 | - | 17:00 |
zondag | Gesloten |
Deze website plaatst functionele en analytische cookies. Daarmee maken wij onze website gebruiksvriendelijker. Je blijft anoniem, omdat in deze cookies geen persoonsgegevens worden opgeslagen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar onze privacy- en cookiepolicy. Meer informatie
Akkoord